Banden-opslag-Jaron
Jaron-banden-nieuw-kleur
Jaron-banden-velgen-volkswagen
Jaron-vossen-velgen
Jaron-banden-continental-1
Jaron-banden-nieuw-kleur
Jaron-banden-velgen-volkswagen
Jaron-vossen-velgen
Banden velgen

Banden

Veilig autorijden dan staan goede banden boven aan! Tijdens een onderhoudsbeurt of winterinspectie controleren wij uw banden of ze nog de goede profieldiepte hebben, of ze geen beschadigingen hebben en of ze de juiste bandenspanning hebben voor uw auto. Dit bevordert niet alleen de veiligheid op de weg maar draagt ook bij aan een lager brandstofverbruik.

Wij kunnen alle merken banden leveren en monteren tegen een scherpe prijs!

Winterbanden

Wanneer de temperatuur onder de 7 graden daalt bieden winterbanden meer grip dan zomerbanden. Door de rubbersamenstelling en het speciale profiel heeft u met een winterband meer grip en een betere afvoer van water. Niet alleen met sneeuw maar ook bij een nat wegdek heeft u in de wintermaanden meer profijt van een winterband.
In veel landen is het verplicht om in de wintermaanden met winterbanden te rijden met een minimum profiel van 4mm. 
Wij monteren graag uw winterset, heeft u nog geen winterwielen dan adviseren wij u graag.

Gaat u op wintersport dan kunnen wij ook de passende sneeuwkettingen voor u regelen.

Velgen

Een nieuw set lichtmetalen of stalen velgen ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Een mooie set lichtmetalen velgen heeft natuurlijk een groot effect op de uitstraling van uw auto, wij helpen u graag bij uw keuze. Heeft u losse winterbanden dan kunnen wij stalen (of lichtmetalen) velgen leveren waarop wij de winterbanden monteren. Dit is beter voor de band (hoeft niet iedere keer van de velg gehaald te worden) en de wielen hoeven niet iedere keer gebalanceerd te worden bovendien is het wisselen van een set velgen met banden sneller en dus goedkoper dan het wisselen van losse banden.